Κραδασμοί στην κυβέρνηση από την παρέμβαση-φωτιά του Πανούση

0
2

Εντονότατους κραδασμούς έχει προκαλέσει η ανοιχτή παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, με την οποία στηλίτευσε τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια και την εισβολή αντιεξουσιαστών στη Βουλή, αφήνοντας ξεκάθαρα να ενοοηθεί ότι κάποιοι μέσα στην κυβέρνηση έχουν ως πρότυπο την «Αριστερά του τίποτα».

Ο προερχόμενος από τη ΔΗΜΑΡ υπουργός υπονόησε (στο άρθρο του στα ΝΕΑ)  ότι κάποιοι μέσα στον Σύριζα θέλουν να έχουν ανοιχτό δίαυλο με τους κουκουλοφόρους, γι αυτό και αντιτίθενται στην αστυνομική παρέμβαση.

Μετά την ευθεία αποδοκιμασία του από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νίκο Φίλη και τη στήριξή του από τους υπουργούς Παιδείας και Εσωτερικών, Μπαλτά

και Παρασκευόπουλο, ήρθε το γραφείο του πρωθυπουργού να ρίξει τους τόνους, διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι όσα είπε δεν αφορούν την κυβέρνηση και τα κυβερνητικά στελέχη.

Νωρίτερα, πάντως, κυβερνητικός παράγοντας υποστήριζε ότι ο κ. Πανούσης εξέφρασε την οργή του, επειδή το χαρτοφυλάκιο της Προστασίας του Πολίτη θα υπαχθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης από το υπερυπουργείο Εσωτερικών, στο οποίο βρίσκεται σήμερα

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here