Κραδασμοί στον Σύριζα για Ταγματάρχη -Διαφωνεί και η Ζωή, ένταση με Παππά

0
13

Ισχυρούς κραδασμούς στο εσωτερικό του Σύριζα προκαλεί η απόφαση του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά να ορίσει ως διευθύνοντα σύμβουλο της νέας ΕΡΤ τον Λάμπη Ταγματάρχη, καθώς με την επιλογή του φέρεται να διαφωνεί τόσο η Ζωή Κωνσταντοπούλου όσο και αρκετοί κυβερνητικοί βουλευτές.

Η ακρόασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής προγραμματίστηκε για αύριο, όμως ο κ. Παππάς ζήτησε αναβολή για τη Δευτέρα διότι αύριο αναχωρεί με τον πρωθυπουργό για τη Ρίγα της Λετονίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου χρειάζεται περισσότερο χρόνο ώστε να κάμψει τις αντιρρήσεις βουλευτών του, πρώην δημοσιογράφων στην ΕΡΤ, οι οποίοι έχουν σοβαρές ενστάσεις.

Άλλη πηγή, ωστόσο, επικεντρώνει το πρόβλημα στο πρόσωπο της προέδρου της Βουλής (και προεδρεύουσας της αρμόδιας Επιτροπής) η οποία φέρεται να υψώνει τείχος δυσαρέσκειας για τον Λάμπη Ταγματάρχη. Κατά μια πληροφορία, η οποία δεν έγινε δυνατό να διασταυρωθεί μεσολάβησε «θερμό» τηλεφώνημα του Νίκου Παππά προς την κυρία Κωνσταντοπούλου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here