Κρεμαστινός: Αυτόματα εκτός Κ.Ο. όποιος αντιπαρατίθεται δημόσια με τον αρχηγό

0
14

 

Τα κόμματα λειτουργούν με κανόνες και όποιος βουλευτής αντιπαρατίθεται δημόσια με τον αρχηγό του διαγράφεται αυτόματα από την κοινοβουλευτική ομάδα, είπε ο επί σειρά ετών υπουργός στις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής Δημήτρης Κρεμαστινός, σχολιάζοντας τη διαγραφή του Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Ο κ. Κρεμαστινός, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ανέφερε ότι μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα κάθε βουλευτής είναι ελεύθερος να ασκήσει κριτική, ακόμα και στον αρχηγό του κόμματος, αλλά -όπως ανέφερε- όταν γίνεται αυτό δημόσια δημιουργεί πρόβλημα στον εαυτό του και στο κόμμα.

«Τίθεται αυτόματα εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι βουλευτές· δεν είναι μυστικό. Κατά συνέπεια δεν βλέπω να υπάρχει κανένας ειδικός λόγος περαιτέρω συζητήσεων» υπογράμμισε, αναφερόμενος στον κ. Γρηγοράκο.

Ερωτηθείς αν υιοθετεί την άποψη ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι θα συμπιεστούν πολιτικά εξαιτίας της εκλογής του κ. Μητσοτάκη στη Ν.Δ., ο κ. Κρεμαστινός εκτίμησε ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις αποφάσεις που λαμβάνει κάθε κόμμα και τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές όχι μόνο δεν συμπιέστηκε, αλλά κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here