Κρεμλίνο για Panama Papers: Βασικός στόχος ο Πούτιν

0
8

 

«Βασικός στόχος» της υπόθεσης Panama Papers είναι ο Βλαντίμιρ Πούτιν, υποστηρίζει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, λέγοντας πως οι αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής έρευνας της διεθνούς κοινοπραξίας ερευνητών δημοσιογράφων (International Consortium of Investigative Journalists), αποτελεί προϊόν «πλαστών στοιχείων» που στόχο έχουν «να αποσταθεροποιήσουν» τη Ρωσία.

«Ο Πούτιν, η Ρωσία, η χώρα μας, η σταθερότητά μας, οι προσεχείς εκλογές είναι ο κύριος στόχος. Ο στόχος είναι η αποσταθεροποίηση» της χώρας, είπε ο Ντμίτρι Πέσκοφ εκτιμώντας ότι δεν υπάρχει «τίποτε συγκεκριμένο ή καινούργιο» ως προς τον πρόεδρο της Ρωσίας στην έρευνα αυτή η οποία, όπως εκτιμά ο ίδιος, πραγματοποιήθηκε από «πρώην πράκτορες της CIA ή του Στέιτ Ντιπάρτμεντ».

«Την ξέρουμε καλά αυτήν την αυτοαποκαλούμενη δημοσιογραφική κοινότητα. Υπάρχουν πολλοί στους κόλπους της για τους οποίους η δημοσιογραφία δεν είναι η κύρια δραστηριότητα. Πολλοί είναι πρώην υπάλληλοι του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, της CIA και άλλων μυστικών υπηρεσιών», συμπληρώνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here