Κρέτσος: Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα – Η κυβέρνηση δέχθηκε «βρώμικο» πόλεμο

0
9

 

Σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο», ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης κι Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος σημείωσε πως «η κυβέρνηση δέχθηκε το προηγούμενο διάστημα ένα »βρώμικο» πόλεμο, που έφτασαν στο σημείο εκφοβισμών και τραμπουκισμών από μεγαλοδικηγόρους των καναλαρχών εναντίοv εργαζομένων στην γενική γραμματεία κατά τη διαδικασία προσομοίωσης».

Επιπλέον επισήμανε ότι «η κυβέρνηση κινείται απολύτως θεσμικά στη διαδικασία δημοπρασίας των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, » υπογραμμίζοντας: «Σήμερα είναι μια ιστορική ημέρα».

«Εμείς καταλαβαίνουμε ότι είναι μια κουραστική διαδικασία για τους καναλάρχες, αλλά γίνεται για λόγους απόλυτης διαφάνειας. Άνθρωποι όμως είναι και οι υπάλληλοι που συμμετέχουν και μάλιστα δεν πληρώνονται έξτρα. Δε γίνεται οι μεγαλοδικηγόροι να μιλάνε για ανθρώπινα δικαιώματα. Με έχει ενοχλήσει το μπούλινγκ των μεγαλοδικηγόρων απέναντι σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους. Είχαμε δυο περιστατικά και χτες και τη Πέμπτη. Λεκτική επίθεση μέχρι και στην εργαζόμενη που κρατά το πρωτόκολλο, απαράδεκτη», εξήγησε ο Λ. Κρέτσος, ο οποίος σημείωσε για μία ακόμη φορά πως «όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα και όπως επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here