Κρήτη: Απαγορεύεται να πλησιάσεις γιο και σύζυγο στα 100 μέτρα

0
3

 

Να μην επιστρέψει στο σπίτι του, τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της  υπόθεσης αλλά  και να μην πλησιάζει σε απόσταση 100 μέτρων ούτε τη σύζυγο, ούτε το 8χρονο αγόρι, αλλά ούτε και να πλησιάσει σε κοντινή απόσταση το σχολείο του παιδιού. Αυτούς τους περιοριστικούς όρους επέβαλε το δικατήριο σε 45χρονο άνδρα του οποίου η δίκη αναβλήθηκε για τις 17 Μαρτίου.

Η υπόθεση είχε προκαλέσει τον αποτροπιασμό της κοινής γνώμης καθώς είχε χτυπήσει βάναυσα τον 8χρονο γιο του και την 36χρονη σύζυγό του.

Την υπόθεση είχαν αποκαλύψει δάσκαλοι του παιδιού όταν ο 8χρονος πήγε στο σχολείο του χτυπημένος, φέροντας μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα του.
Το γεγονός θορύβησε τους δασκάλους του αφού το αγόρι εξομολογήθηκε ότι χτυπήθηκε από τον πατέρα του.  Οι δάσκαλοι ενημέρωσαν την αστυνομία και, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, αποκάλύφθηκε ότι ο 45χρονος είχε χτυπήσει βίαια και τη σύζυγό του που είχε καταλήξει στο νοσοκομείο
Ο 45χρονος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο, μόνο για την υπόθεση ξυλοδαρμού του 8χρονου αγοριού, με την κατηγορία της απλής ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η υπόθεση της βίαιης επίθεσης σε μητέρα και γιο διαχωρίστηκε και σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία για τον ξυλοδαρμό της 36χρονης γυναίκας, καθώς δεν ήταν στα πλαίσια του αυτοφώρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here