Κρήτη: Μια ολόκληρη … τάξη κατήγγειλε τον δάσκαλο για ασέλγεια

0
4

 

Τον ασκό του Αιόλου για τον 57χρονο καθηγητή φαίνεται ότι άνοιξε η καταγγελία της οικογένειας των παιδιών στα οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα αφού αρκετές οικογένειες στην Ιεράπετρα προχώρησαν σε σοβαρές καταγγελίες στις αρχές.

Πιο συγκεκριμένα μέχρι σήμερα στην αστυνομία έχουν γίνει περισσότερες από 25 καταγγελίες σε βάρος του δασκάλου οι οποίες διερευνώνται διεξοδικά από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Εν τω μεταξύ ο δάσκαλος, ο οποίος μίλησε και ο ίδιος για 25 περιπτώσεις, ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Την ίδια στιγμή σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση του δασκάλου που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε μικρά παιδιά προχώρησε η μητέρα που έκανε την καταγγελία στις αρχές. Η ίδια που είναι μητέρα τριών παιδιών – εκ των οποίων τα δυο δίδυμα φοιτούν στην Γ τάξη του δημοτικού – αποκαλύπτοντας τις πτυχές της σοβαρής υπόθεσης ανέφερε

“Ο κύριος αυτός φίλαγε το παιδί μου στο στόμα, προσπάθησε να βάλει το παιδί να του χαϊδεύει τα γεννητικά του όργανα, το δάγκωνε στο αυτί». Η μητέρα σοκαρισμένη αποφάσισε να τοποθετήσει κάμερα στο δωμάτιο. «Το σοκ ήταν μεγαλύτερο, δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Φρίκη!» Αυτή είναι η απίστευτη ιστορία της μητέρας που με ψυχραιμία και χωρίς φόβο τόλμησε να καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Πρόλαβα και γλίτωσα τα παιδιά μου. Γλίτωσαν και άλλα τριάντα παιδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: cretalive.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here