Κρήτη: Πατέρας 4 παιδιών ήθελε να αυτοπυρποληθεί επειδή του κάνουν έξωση

0
9

 

Στο δρόμο πετάει ιδιoκτήτης σπιτιού τον ενοικιαστή του, πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών, γιατί του οφείλει ένα ενοίκιο.

Σύμφωνα με καταγγελία του δεύτερου στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, ο ιδιοκτήτης τους κάνει έξωση, για μια μικρή οφειλή.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 2 εως 11 ετών, που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, αλλά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν το αποδέχεται.
Μάλιστα ο πατέρας των τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 2 εως 11 ετών, που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος, έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα επιδότησης ενοικίου, αλλά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν το αποδέχεται.

Το πρωί στο σπίτι του ξενοδοχοϋπάλληλου βρέθηκε κλητήρας προκειμένου να του αποδώσει την έξωση, καλώντας τον να υπογράψει για την παραλαβή της. Ο άνδρας απελπισμένος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού και απειλούσε πως θα λουστεί με βενζίνη και θα αυτοπυρπολυθεί.

Με την παρέμβαση περίοικων τα πράγματα ηρέμησαν ενώ στο σπίτι βρίσκονται αυτήν την ώρα εκτός από τον ίδιο και τον ιδιοκτήτη, η διοίκηση του Συλλόγου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου και η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου σε μια προσπάθεια να βρεθεί χρυσή τομή και νσα μην μείνει η οικογένεια στο δρόμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here