Κρούσματα ρεβανσισμού στην ΕΡΤ

0
4

Άκρως ανησυχητικά μηνύματα φτάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία από την ΕΡΤ, τις τελευταίες μέρες. Η αξιοκρατία και η ισότιμη αντιμετώπιση των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τη στάση που τήρησαν όταν η κυβέρνηση Σαμαρά έκλεισε την κρατική Ραδιοτηλεόραση, φαίνεται να πηγαίνει περίπατο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τουλάχιστον.

Ακούμε -και δεν θέλουμε να το πιστέψουμε- ότι ακολουθείται συστηματική τακτική απαξίωσης της επαγγελματικής πορείας ικανών ανθρώπων. Με διάφορα απίθανα προσχήματα.

Πίσω από αυτά φαίνεται να κρύβεται μια ρεβανσιστική διάθεση, η οποία και εκδηλώνεται εναντίον προσώπων που πήραν μέρος -ως εργαζόμενοι και μόνο- στο εγχείρημα της ΝΕΡΙΤ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες. Θα είναι κρίμα. Και για τους επικεφαλής του Ενημερωτικού Τομέα Σταύρο Καπάκο και Κώστα Χαλβατζάκη, αλλά και για τον διευθύνοντα σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη, οι οποίοι θα έπρεπε να ασχολούνται νυχθημερόν με την οργάνωση των ειδήσεων και των εκπομπών, που καταγράφουν «πολικές» θεαματικότητες. Και μόνο.

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here