Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο

0
6

 

  Σκληρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 παρομοίωσε τον Αλέξη Τσίπρα με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.

«Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στο γύψο» σημείωσε η υποψήφια Βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, και συμπλήρωσε «νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου», είπε.

Η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας τόνισε ότι η ομάδα του Μαξίμου – όπως είπε – τοποθέτησε δοτούς στην εκλογική λίστα για να περάσουν μπροστά οι υπουργοί και όχι όσοι εξελέγησαν από το λαό.

Καταλόγισε στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού ότι θέλησε να ξεγελάσει το λαό με την γρήγορη διάλυση της Βουλής,  προκειμένου να μην αντιληφθεί τα δεινά του τρίτου μνημονίου τονίζοντας ότι, παρά τις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος δεν δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα.

Προχώρησε και σε ιδιαίτερα σκληρές αναφορές λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο ισχυρισμός του Αλέξη Τσίπρα πως η συμφωνία είναι για το καλό μας θυμίζει το γύψο του Παπαδόπουλου«.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here