Κωνσταντοπούλου: Δεν συνομιλώ με εκείνους που υπηρετούν τα μνημόνια

0
6

 

«Δεν συνομιλώ με εκείνους που υπηρετούν τα μνημόνια. Δεν συνομιλούσα με κανέναν από την κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη. Δεν συνομιλώ ούτε με εκείνους που υπηρετούν τα μνημόνια στην κυβέρνηση Τσίπρα», τονίζει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM η πρώην πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι προκαλείται σύγχυση στην κοινωνία το να βλέπει πολιτικούς να «κονταροχτυπιούνται σε επίπεδο κεντρικής πολιτικής σκηνής και να χαριεντίζονται ή να συνεννοούνται όταν πέφτουν τα φώτα».

Προσέθεσε δε ότι: «Η στάση μου απέναντι σε αυτό το σύστημα, που ψευδεπίγραφα ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ, γιατί εγώ έχω πει τη θέση μου, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει από τις 30 Ιουλίου και, σε κάθε περίπτωση, από τον Αύγουστο του ΄15, η σχέση μου είναι ότι είναι αντίπαλοι μου», «εργάζομαι και εργαζόμαστε για την ανατροπή τους και δεν απασχολεί μία άντληση δυναμικού από εκείνους που έδειξαν ότι λάκισαν, ότι λύγισαν ότι λιγοψύχησαν. Και ότι την κρίσιμη στιγμή, επέλεξαν σε κάθε περίπτωση την εξουσία και το τομάρι τους, από την κοινωνία και τη δημοκρατία».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας με την Λαϊκή Ενότητα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ανέφερε πως «δεν έχουμε ανταγωνισμό με την Λαϊκή Ενότητα».
«Οι άνθρωποι που δίνουν τη μάχη μέσα από τη ΛΑΕ είναι άνθρωποι, που έχουν δοκιμασθεί και στάθηκαν όρθιοι, στάθηκαν στο ύψος τους» είπε και επισήμανε ότι «αυτή τη στιγμή, ο χρόνος, ούτε εξυπηρετεί τίποτε, ούτε τη συγκρότηση της Λαϊκής Ενότητας, ούτε τη συγκρότηση της Πλεύσης Ελευθερίας, ούτε, κυρίως την ενεργοποίηση της κοινωνίας το να συζητάμε, ως το ζήτημα να είναι μεταξύ αυτών».
Προσέθεσε πως τα ίδια ισχύουν και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «είναι άνθρωποι με εγνωσμένη διαδρομή και αγώνες και απολύτως χρήσιμη η ύπαρξη τους στο πολιτικό στερέωμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here