Κωνσταντοπούλου: Θα παραμείνω… ενεργότατη (ΒΙΝΤΕΟ)

0
6

 

«Από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη» δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Συγκεκριμένα, η Ζ. Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι «Είναι υποχρέωση, καθήκον και δέσμευσή μας να συνεχίσουμε και να προσαρμοστούμε όχι στις εντολές και τις επιταγές, αλλά στις συνθήκες που διαμορφώνονται».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από τη θέση της Προέδρου της Βουλής που σε λίγες μέρες θα παραδώσω, αισθάνομαι πραγματικά περήφανη για αυτήν την Επιτροπή. Αισθάνομαι διπλά περήφανη γιατί βλέπω ότι σκέφτονται πως θα την αντιμετωπίσουν εκείνοι που είναι άβολα με τα συμπεράσματα και με τα αποτελέσματα της δουλειάς της».

Τέλος, ανέφερε: «Από τη θέση μου ως πολίτης, γιατί πολίτης ήμουν πάντοτε και πολίτης θα παραμείνω, θα παραμείνω ενεργή, ενεργότατη στις εργασίες και στο αντικείμενο αυτής της Επιτροπής και στη διεκδίκηση μιας λύσης για αυτό το φρικιαστικό πλέγμα που έχει δημιουργηθεί μέσα από την κατασκευή, διόγκωση και χρησιμοποίηση του δημοσίου χρέους εις βάρος και του ελληνικού λαού αλλά και των λαών της Ευρώπης και του κόσμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here