Κώστας Μαρτάκης: Ο θάνατος Παντελίδη με στιγμάτισε

0
7
Αναθεώρησε πράγματα και στάση ζωής ο Κώστας Μαρτάκης μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό YOU μίλησε για τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον ξαφνικό θάνατο του Παντελίδη.

Αποκαλύπτει ότι το μόνο μου πρόβλημα στα «Καλημερούδια» ήταν το πρωινό ξύπνημα και ότι στην ουσία δε ζορίστηκε ποτέ να το κάνει παρά μόνο μία φορά.
Δημ.: Έφτασε κάποια στιγμή που ζορίστηκες και είπες «Θέλω να φύγω»;
ΜΑΡΤ: Μια φορά ζορίστηκα και αποχώρησα και αναφέρομαι στη μέρα που σκοτώθηκε ο Παντελίδης και μάθαμε στον αέρα της εκπομπής το θάνατο του.

Δημ.: Πώς ένιωσες τότε;

ΜΑΡΤ.:Πολύ άσχημα, ήταν λες και μου τράβηξες το χαλί κάτω από τα πόδια. Συνειδητοποίησα ότι δεν είμαστε τίποτα και αγχωνόμαστε για πράγματα αστεία, χωρίς να κοιτάμε το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε, τη ζωή.

Δημ.: Σκέφτηκες να το «πουλήσεις» για τα νούμερα;

ΜΑΡΤ.: Όχι και ευχαριστώ το MEGA όσο και τους ανθρώπους της εκπομπής που δεν προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν.

Δημ.:Πώς αισθάνθηκες όταν άκουσες τα σχόλια της Φαίης Σκορδα που έκανε για τον Παντελίδη λίγες μέρες πριν το θάνατο του για το τραγούδι του;

ΜΑΡΤ.: Δεν τα άκουσα γιατί εκείνη την ώρα είχαμε εκπομπή…

Δημ.: Ξεπερνιέται ο χαμός του εύκολα;

ΜΑΡΤ.: Για τους ανθρώπους που δεν είναι οικογένεια σου, τα καταφέρνεις κάποια στιγμή και προχωράς. Για την οικογένεια όμως, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω στο μυαλό μου αυτή την μάνα και για εκείνη θα πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε ό,τι έχει σχέση με αυτό.

Δημ.: Αναθεώρησες πράγματα;

ΜΑΡΤ.: Φοράω ζώνη, που δεν φόραγα, δεν τρέχω και είμαι πολύ πιο προσεχτικός στο δρόμο, δεν μιλάω στο κινητό. Με τάραξε πολύ ο θάνατος του και απέκτησα φοβίες που δεν είχα πριν.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here