Κωνσταντοπούλου: Από την ΔΕΘ προκύπτει μήνυμα διάθεσης για μάχη

0
2

Από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης προκύπτει μήνυμα αισιοδοξίας και διάθεσης για μάχη, υποστήριξε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια συνάντησής της με τη διοίκηση της ΔΕΘ.

Στη συνέχεια, η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι η ιστορία, η διαδρομή και το συμπέρασμα από τη λειτουργία της ΔΕΘ είναι ιδιαίτερης σημασίας, γεγονός που συμπυκνώνεται στο ότι ακόμη και σ’ αυτή την αδυσώπητη κρίση, εάν πραγματικά υπάρχει βούληση και συγκροτημένη προσπάθεια, μπορούν να υπάρξουν και αποτελέσματα.

Η υποψήφια βουλευτής υπογράμμισε ότι η συγχώνευση της ΔΕΘ με την Helexpo έχει θετική αποτίμηση και σ’ αυτό έπαιξαν καθοριστικό ρόλο και οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Τέλος, από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος της ΔΕΘ-Helexpo, Τάσος Τζήκας, σημείωσε πως ο εθνικός εκθεσιακός φορέας βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος , Κυριάκος Ποζρικίδης, υπογράμμισε τον μεγάλο οικονομικό αντίκτυπο από τη λειτουργία της έκθεσης για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here