Κώστας Λαπαβίτσας: «Δεν θα ψηφίσω ό,τι έρθει στη Βουλή»

0
9

Αίσθηση προκάλεσε η ευθεία προειδοποίηση  του Κώστα Λαπαβίτσα προς την κυβέρνηση ενόψει των ψηφοφοριών στη Βουλή.

«Προφανώς δεν θα ψηφίσω ό,τι και αν έρθει στη Βουλή και κανένας μας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα δεν θα ψηφίσει ό,τι έρθει στη Βουλή. Όλοι θέλουμε να δούμε ακριβώς τι θα ‘ρθει, να το διαβάσουμε και να δούμε κατά πόσο συνάδει με το πρόγραμμά μας», είπε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (Αθήνα 9,84).

Ο Κ. Λαπαβίτσας ήταν εξίσου επιφυλακτικός για τις ιδιωτικοποιήσεις (ΟΛΠ, περιφερειακά αεροδρόμια, ΟΔΙΕ) που προβλέπονται στη λίστα Βαρουφάκη.

«Οι ιδιωτικοποιήσεις είναι και για μένα και για πολλούς άλλους κόκκινη γραμμή και γι’ αυτό θέλω να δω τι ακριβώς προτείνεται και πώς. Βγήκαμε και είπαμε ξεκάθαρα ότι είμαστε εναντίον του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας» τόνισε  ο βουλευτής του Συριζα.

Ο Κ. Λαπαβίτσας είπε ακόμη πως δεν περιμένει πολλά πράγματα σήμερα από την τηλεδιάσκεψη του Euro Working Group. «Αν υπάρξει έστω και την τελευταία στιγμή κάποια αντιμετώπιση λογική προς την κυβέρνηση από την πλευρά της Ευρώπης, θα πρέπει να χαλαρώσουν ορισμένοι όροι ρευστότητας» σημείωσε.

Οπως είπε, τέλος, «δεν θα υπάρξει πρόβλημα στάσης πληρωμών ή άλλα ευφάνταστα σενάρια και θα πάμε τον Ιούνιο όπως έχουμε υπολογίσει και εκεί θα τεθεί και θέμα χρέους και γενικότερα θέμα κατεύθυνσης της χώρας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here