Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα στην Αθήνα

Τροχονόμος ρυθμίζει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων που διασχίζουν το τμήμα της Ολυμπίας οδού που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, την Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014, στην Κόρινθο.  Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, επισκέφτηκε τα εν εξελίξει έργα της Ολυμπίας Οδού, όπου  ενημερώθηκε  για την πορεία εκτέλεσης τους και παρέδωσε στην κυκλοφορία το τμήμα Αρχαία Κόρινθος -Ζευγολατιό, μήκους 6,5 χλμ.   ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΨΩΜΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 22:00 το βράδυ, θα τεθούν σε ισχύ λόγω του αγώνα δρόμου «Acropolis Run», που διεξάγεται σήμερα, Σάββατο, στην Αθήνα, όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από τη διασταύρωση των οδών Ακάμαντος και Αποστόλου Παύλου με κατεύθυνση τις οδούς Ακάμαντος – Στησικλέους – Αρακύνθου – Παναιτωλίου – Μουσών – Γαριβάλδι – Ροβέρτου Γκάλι (αριστερά) – Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά) – Φρυνίχου (αριστερά) – Λυσικράτους – Σέλλεϋ – Τριπόδων – Πρυτανείου (αριστερά) – Θεωρίας – Διονυσίου Αρεοπαγίτου (δεξιά), ενώ ο τερματισμός θα είναι στο σημείο εκκίνησης.

Η προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα γίνει στις ακόλουθες οδούς, σε όλο το μήκος τους και τις καθέτους αυτών έως τον πρώτο παράλληλο δρόμο: Ροβέρτου Γκάλι, Χατζηχρήστου, Γαριβάλδι, Ακάμαντος, Στησικλέους (στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Συγγρού), Αρακύνθου, Παναιτωλίου, Φρυνίχου, Λυσικράτους, Σέλλεϋ, Τριπόδων και Πρυτανείου.

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code