Κυρ. Μητσοτάκης: Θέλω να εκφράσω το σύνολο της κεντροδεξιάς

0
4

 

Την επιθυμία του να εκφράσει το σύνολο της κεντροδεξιάς εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στο Mega, τονίζοντας ότι στον μεσαίο χώρο βρίσκονται οι «πολιτικά ορφανοί πολίτες», η προσέλκυση των οποίων θα αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. σημείωσε ότι θέλει μια παράταξη που να μπορεί να εκφράσει και πάλι «τουλάχιστον τον κόσμο που ψήφισε ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα».

Διαβεβαίωσε ότι είτε εκλεγεί ο ίδιος είτε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν τίθεται θέμα ενότητας και ο ένας θα στηρίξει τον άλλον.

Αναφορικά με τα διλήμματα της εκλογής της 10ης Ιανουαρίου, ανέφερε ότι το πρώτο αφορά στο ζήτημα της δημιουργικής ανανέωσης ή της στασιμότητας και το δεύτερο στο ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Εξήγησε μάλιστα ότι αν θέλει κάποιος μια κεντροδεξιά του 40% θα πρέπει να ταυτιστεί με τη συνύπαρξη των παραδοσιακών δεξιών με τους κεντρώους φιλελεύθερους και τους μετριοπαθείς κεντροδεξιούς.

Σχετικά με τη στήριξη του Άδωνι Γεωργιάδη τόνισε ότι είναι δεξιός σε αντίθεση με τον ίδιο που είναι κεντροδεξιός, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια κεντροδεξιά στην οποία όλοι να χωρούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here