Κυριάκος: Δεν έχω χορηγούς και εξαρτήσεις…

0
6

Μαζί με τέσσερις φίλους του παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως εξομολογήθηκε στο Πρώτο Θέμα, τονίζοντας ότι δεν έχει χορηγούς ούτε εξαρτήσεις.

«Ποιοι χορηγοί; Μόνος μου. Με τα ελάχιστα. Φαντάσου εκείνο το βράδυ των πρώτων αποτελεσμάτων, ήμουν μόνος με τέσσερις κολλητούς μου», είπε στον Δημήτρη Δανίκα, και υπενθύμισε ότι δεν τον στήριξε δημοσίως ούτε ένας βουλευτής.

«Κανείς βουλευτής της παράταξης δεν βγήκε δημοσίως να υποστηρίξει τον Κυριάκο», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν εκτέθηκαν, δεν θα εκτεθώ. Δεν μου οφείλουν, δεν τους οφείλω. Καθαροί λογαριασμοί. Επομένως αν εκλεγώ, τα πρόσωπα που θα επιλέξω θα φέρουν τη σφραγίδα της αξιοκρατίας».

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε ότι το κόμμα χρειάζεται ριζικές αλλαγές. «Αλλά όχι σαν τον Παπανδρέου που έλεγε «θα τα αλλάξω όλα» και στο τέλος μας άλλαξε τα φώτα», σημείωσε, για να προσθέσει: «Και πού ’σαι. Εξαρτήσεις μηδενικές«. 

Μιλώντας για την οικογενειοκρατία, μιάς που ο ίδιος είναι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, υπογράμμισε ότι το όνομά του τον βοήθησε να γίνει γρήγορα γνωστός στο ξεκίνημα της πολιτικής του καριέρας, ωστόσο αποτέλεσε τροχοπέδη για την ανάδειξή του στους κόλπους της ΝΔ. «Αν και εκλεγμένος με τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, επί κυβερνήσεως Καραμανλή δεν μου ανατέθηκε ούτε μισό υφυπουργείο», επισήμανε…

Στη συνέντευξη αναφέρθηκε πρώτη φορά και στην προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας πως είχε χωρίσει 7 ολόκληρα χρόνια με τη σύζυγό του Μαρέβα, αλλά ποτέ δεν πήραν διαζύγιο. «Βάζαμε την πρώτη υπογραφή, χωρίς να προχωράμε στη δεύτερη», είπε. «Και τελικά είμαστε ξανά μαζί, εδώ και ένα χρόνο»...

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here