Κυριάκος: Η ΝΔ κινδυνεύει να σαπίσει

0
8

Πυρ κατά βούληση εξαπολύουν καθημερινά, πλέον, οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης στον Βαγγέλη Μειμαράκη, ο οποίος αποφεύγει να απαντήσει.

Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης τον χαρακτήρισε «επιλογή ήττας» για τη ΝΔ, ενώ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποστήριξε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «θα είναι ευτυχής αν εκλεγεί ο Μειμαράκης», διότι ξέρει ότι δεν κινδυνεύει από εκείνον στις εκλογές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε, με νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι «η ΝΔ κινδυνεύει να σαπίσει» την ώρα που κάποιοι περιμένουν να πέσει ο Τσίπρας σαν «ώριμο φρούτο» -δείχνοντας σαφώς προς την πλευρά Μειμαράκη.

Από την πλευρά των υποστηρικτών του υπηρεσιακού προέδρου, ο Κώστας Τασούλας, επετέθη στον Απόστολο Τζιτζικώστα, λέγοντας ότι «δεν κάνει για αρχηγός». Απέρριψε κάθε σκέψη για ντιμπέιτ μεταξύ των υποψηφίων και πρότεινε να αναδειχθεί πρόεδρος όποιος πλειοψηφήσει στον πρώτο γύρο, έστω και με μια ψήφο. «Ας το συμφωνήσουν οι τέσσερις υποψήφιοι, ώστε να μην υπάρξει δεύτερος γύρος και διχαστεί το κόμμα», πρόσθεσε.

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Κώστας Τασούλας μίλησαν στον Real fm.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here