Κυριάκος και Άδωνις: Καραμανλή, πες δημοσίως αν στηρίζεις Μειμαράκη…

0
30

Εξοργισμένοι με τον Κώστα Καραμανλή είναι οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Απόστολος Τζιτζικώστας και Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις διαρροές συνεργατών του ότι στηρίζει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη ως τη μόνη που εγγυάται την ενότητα της ΝΔ.

Οι δυο από τους τρεις υποψηφίους, ουσιαστικά, τον κάλεσαν να διαψεύσει ότι έχει εκδηλώσει την προτίμησή του στο παρασκήνιο ή να βγει να το δηλώσει δημοσίως. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός σιωπά -γεγονός που εκ των πραγμάτων επιβεβαιώνει όσα διοχετεύει ο κύκλος του.

«Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα; Ποιοι είναι αυτοί οι περιβόητοι κύκλοι; Να βγουν επιτέλους να μιλήσουν ανοιχτά. Έχω κουραστεί να ακούω διαρροές από διαφόρους περιφερόμενους, οι οποίοι φέρονται ότι συνομιλούν με κάποιους», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης«Τι σημαίνει ότι ο Μειμαράκης είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα της ΝΔ; Εμείς οι τρεις δεν είμαστε ΝΔ, δηλαδή»;

Στο ίδιο κλίμα είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Όποιος έχει κάτι να πει να βγει να το πει ανοιχτά. Αν ο κ. Καραμανλής θέλει να βγει να στηρίξει κάποιον υποψήφιο, να το πει ανοιχτά. Δεν τον έχω ακούσει να λέει κάτι τέτοιο. Εγώ προσωπικά το αμφισβητώ», είπε. «Δεν καταλαβαίνω γιατί εγώ, δηλαδή, δεν εξασφαλίζω την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας;».

Μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει δημοσίως για το θέμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας, συνεργάτες του τονίζουν όμως ότι είναι απαράδεκτες αυτές οι διαρροές από την πλευρά του πρώην πρωθυπουργού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here