Κυριάκος: Θέλω στη ΝΔ ανθρώπους που να έχουν κολλήσει ένσημα

0
3

Ανθρώπους που να έχουν δουλέψει και να έχουν κολλήσει ένσημα, είπε πως θέλει στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «καρφώνοντας» έτσι όλους εκείνους (και εκείνες) που χαρακτηρίζονται ως «παιδιά του κομματικού σωλήνα».

Μιλώντας στο Mega τόνισε ότι «το κόμμα είναι σε κώμα» και, σχολιάζοντας του υπαινιγμούς Μειμαράκη ότι δεν έχει δώσει μεγάλους αγώνες, είπε πως προτίμησε να δουλέψει για 10 χρόνια πριν εμπλακεί στην πολιτική.

«Αν ήθελα, αξιοποιώντας και το πλεονέκτημα του ονόματός μου να είχα πολιτευτεί θα το είχα κάνει και νωρίτερα από τα 36 μου», είπε. «Θα γυρίσω τούμπα το σκεπτικό του κ. Μεϊμαράκη και θα πω ότι για μένα είναι συγκριτικό πλεονέκτημα ότι για 10 χρόνια δούλεψα. Κι όταν θα προχωρήσω αύριο σε μια ανανέωση και εμπλουτισμό των ψηφοδελτίων της ΝΔ, το πρώτο πράγμα που θα κοιτάω είναι αν κάποιος έχει κολλήσει ένσημα κι αν είναι γειωμένος στην κοινωνία».

Και πρόσθεσε: «Αν καταφέρω να κερδίσω θα έχω ισχυρή εντολή να ανανεώσω τη ΝΔ. Το δίλημμα είναι ¨στασιμότητα ή δημιουργική ανανέωση¨. Η ΝΔ έχει μια σειρά από στελέχη που ποτέ δεν κατάλαβα τι κάνουν, θα αξιοποιηθούν. Δεν έχω την υποχρέωση να συνεργαστώ με όλους».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here