ΛΑΕ κατά κυβέρνησης: Σκέφτονται μόνο την ακεραιότητα του απαράδεκτου «φράχτη» του Έβρου

0
1

 

 Τον κίνδυνο να γίνει η Ελλάδα «φυλακή μεταναστών και το Αιγαίο να μετατραπεί ακόμη πιο μαζικά σε νεκροταφείο ανήμπορων και παιδιών εάν δεν αλλάξει ριζικά η ασκούμενη πολιτική σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο», τονίζει η Λαϊκή Ενότητα σε ανακοίνωσή της με αφορμή την τελετή αναχώρησης των 30 προσφύγων για το Λουξεμβούργο.

«Την ίδια μέρα που άναβαν τα φλας για τις φωτογραφίες αναχώρησης των 30 προσφύγων […] πέντε νεκροί, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, ανασύρθηκαν από τα παγωμένα νερά του Αιγαίου και χιλιάδες άνθρωποι έφθαναν με σάπια πλεούμενα στη χώρα μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Η αλληλεγγύη της Ευρώπης είναι κάλπικη. Ο κίνδυνος να γίνει η χώρα μας φυλακή μεταναστών, και το Αιγαίο να μετατραπεί ακόμη πιο μαζικά σε νεκροταφείο ανήμπορων και παιδιών, είναι δεδομένος εάν δεν αλλάξει ριζικά η ασκούμενη πολιτική σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο» προσθέτει.

«Οι προτάσεις υπάρχουν, αλλά οι αρμόδιοι κωφεύουν και το μόνο που σκέπτονται είναι η ακεραιότητα του απαράδεκτου “φράχτη” στον Έβρο», καταλήγει η ανακοίνωση της ΛΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here