Λαφαζάνης: Βάζουν το ευρώ πάνω από την επιβίωση του λαού

0
4

 

«Τυφλή ευρω-πληξία» καταλογίζει ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ τους χαρακτηρίζει «μνημονιακά συνεταιράκια με τον Αλ. Τσίπρα», τον οποίο επίσης κατηγορεί γιατί «στο όνομα της παραμονής της χώρας στο ευρώ, είναι έτοιμος να υπογράψει ένα επιπλέον μνημονιακό πακέτο εξόντωσης του λαού και χαριστικής βολής στον τόπο».

«Είναι τόση και τέτοια η δογματική και τυφλή ευρω-πληξία του Κυρ. Μητσοτάκη και του συμπλέοντος “Ποταμιού”, ώστε ακόμα και μια αυτονόητη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα, να τους προκαλεί φρίκη, πανικό και εφιάλτες, παρ’ ότι γνωρίζουν ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι αμετάθετα προσηλωμένος στο ευρώ», σχολίασε ο κ. Λαφαζάνης.

Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μόνη λύση είναι «η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή, η έξοδος από την ευρωζώνη, η διαγραφή του δημόσιου χρέους, η γενναία σεισάχθεια και ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών, η εθνικοποίηση των τραπεζών και ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here