Λαφαζάνης: Οι διαρροές είναι βρόμικα παιχνίδια

0
10

 

«Δεν ξέρω ποιος έκανε την υποκλοπή, ποιος τη “διέρρευσε”, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια με τις υποκλοπές, διαρροές τηλεφωνικών συνομιλιών μπορούν να βγάλουν κάπου, είναι βρόμικα παιχνίδια», επισήμανε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«ΕΕ και ΔΝΤ βυσσοδομούν και έχουν μια πολιτική δημίου απέναντι στη χώρα μας», προσέθεσε ο κ. Λαφαζάνης, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις δώδεκα» και επανέλαβε τη θέση της Λαϊκής Ενότητας, για άμεση απεμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης από τις διαπραγματεύσεις και άμεση αποχώρηση των εκπροσώπων των θεσμών από τη χώρα.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση λέγοντας ότι κακώς υπολογίζει να προχωρήσει γρήγορα η διαπραγμάτευση και η αξιολόγηση διότι –όπως είπε χαρακτηριστικά– θα στενάξει ο ελληνικός λαός και δεν πρόκειται να υπάρξει προοπτική με τα μέτρα που σχεδιάζονται.

Ο κ. Λαφαζάνης, εξάλλου, αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του πρώην υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, ότι η διαρροή των συνομιλιών αποτελεί «δώρο» για την ελληνική πλευρά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here