Λαφαζάνης: Ανούσια τα λόγια του Τσίπρα – Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

0
4

Αιχμές εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και των πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε στον ΣΚΑΪ ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αποκαλώντας την κυβέρνηση «υπαλληλική, σκληρού τρίτου μνημονίου», και τους υπουργούς «πολιτικούς υπαλλήλους του μνημονίου».

«Ήταν ανούσια τα παχιά λόγια του Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο. Είναι μια κυβέρνηση σε διατεταγμένη υπηρεσία, ούτε καν διαπραγμάτευση δεν υπήρξε η κυβέρνηση υπέγραψε ένα μνημόνιο» ανέφερε δε, εκτιμώντας ότι «οι εκλογές έγιναν για να εκκαθαριστεί η κυβέρνηση από τις αντιμνημονιακές φωνές.»

«Δεν λέγαμε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια; Υπήρχαν εναλλακτική λύση, αλλά επέλεξαν το ευρώ» πρόσθεσε για τους πρώην συντρόφους του. «Οι πάντες γνώριζαν ότι είμαι υπέρ της δραχμής» επισήμανε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διευκρίνισε ακόμη ότι «με την κ. Κωνσταντοπούλου θα είμαστε μαζί», και δεν τίθεται θέμα από μέρους της ίδρυσης νέου πολιτικού φορέα όπως ακούγεται.

Tέλος, για τον Δημήτρη Καμμένο δήλωσε ότι ήταν εντυπωσιακό πώς έγινε υπουργός. «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι πλέον υπέρ του μνημονίου… Ποια είναι πλέον η βάση συνεργασίας τους; Νεοφιλελεύθεροι, συνεργάζονται με νεοφιλελεύθερους για να κάνουν μια ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here