Λαφαζάνης: Δεν πρόκειται να ψηφίσω νέο μνημόνιο

0
5

O λαός δεν αντέχει άλλη αφαίμαξη, δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθεί με στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας.

«Στηρίζουμε την κυβέρνηση για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της. Είμαστε δεσμευμένοι με το προεκλογικό πρόγραμμα και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτές υλοποιούμε αυτές στηρίζουμε. Δεν στηρίζουμε προαπαιτούμενα για τα μνημόνια και δεν συναινούμε στην εφαρμογή μνημονιακών πολιτικών από μια κυβέρνηση, η οποία εξελέγη με ένα αντιμνημονιακό πρόγραμμα», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης.

Ξεκαθάρισε ότι «όταν έρθει νέο μνημόνιο στη Βουλή εγώ δεν πρόκειται να το ψηφίσω. Φαντάζομαι πως το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην Αριστερή Πλατφόρμα» είπε.

Όσον αφορά την παραμονή του στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως θα συνεχίσουν να είναι στην ΚΟ και να είναι συνεπείς με ότι έχει δεσμευτεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ελληνικό λαό, όντες πιστοί στην λαϊκή εντολή των δυο προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων.

Στις 20.30 το βράδυ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σε εκδήλωση στα Βασιλικά του δήμου Θέρμης, ενάντια στην κατασκευή των μονάδων ηλεκτροπαραγωγής από βιομάζα στην περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here