Λαφαζάνης: Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών είναι ίσως η μεγαλύτερη ληστεία

0
8

 

Mε την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών γίνεται η «μεγαλύτερη ίσως ληστεία στα χρονικά της χώρας», δήλωσε ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, επισημαίνοντας ότι οι μόνες λύσεις για την έξοδο από την κρίση είναι η εθνικοποίηση των τραπεζών και η έξοδος της χώρας από το ευρώ.

Μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τον τρόπο που γίνεται είναι μια μεγάλη ληστεία, η μεγαλύτερη ίσως ληστεία στα χρονικά της χώρας, διότι εξατμίζονται από το δημόσιο πάνω από 40 δισ. ευρώ, ενώ χάνουν πάρα πολλά λεφτά ομολογιούχοι, ασφαλιστικά ταμεία, μικρομέτοχοι, κλπ».

Σε ερώτηση αν τελικά η ταύτιση με τη δραχμή έβλαψε προεκλογικά τη Λαϊκή Ενότητα ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι οι πολίτες έχουν υποστεί «πλύση εγκεφάλου» με το ευρώ, «μια σκληρότατη δικτατορία», όπως είπε και υποστήριξε ότι «η τρομοκρατία με το ευρώ εξασθενεί μέσα στην κοινωνία».

Κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι σκόπιμα δεν προβάλλουν τις θέσεις της Λαϊκής Ενότητας «της μόνης πολιτικής δύναμης που έχει εναλλακτική λύση απέναντι στη μνημονική λεηλασία» και καταλήγοντας είπε ότι ένα από τα μέτρα του προγράμματος του κόμματός του είναι η εθνικοποίηση των τραπεζών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here