Λαφαζάνης: Η βρώμικη επίθεση Τσίπρα υποκρύπτει αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες προθέσεις

0
6

 

«Αθλιέστατη επίθεση μέσα από τις στήλες της «Κυριακάτικης Αυγής» σε βάρος της «Λαϊκής Ενότητας» για δήθεν σύμπλευση της τελευταίας με τη Χρυσή Αυγή σε τραμπουκισμούς κατά γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ» καταγγέλλει, σε δήλωσή, του ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, τονίζοντας πως «θα ήταν απλώς μία φαιδρή υπόθεση, σαν αυτές που εσχάτως αναπαράγουν καθημερινά τα «παπαγαλάκια» του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν την ξεστόμιζε με τη συνέντευξη του ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, πράγμα που της προσδίδει άκρως επικίνδυνα και βαθύτατα αντιδημοκρατικά χαρακτηριστικά πολιτικής ανωμαλίας».

«Δεν περίμενα ποτέ να ακούσω από το στόμα του Αλ. Τσίπρα σε βάρος της ΛΑΕ, τις ίδιες βρώμικες κατηγορίες που απηύθυναν στον παλιό αντιμνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ τα φερέφωνα της μονταζιέρας των Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά» αναφέρει ο Π. Λαφαζάνης και συνεχίζει λέγοντας πως φαίνεται ότι «ο νεομνημονιακός Αλ. Τσίπρας τελεί υπό μεγάλο πανικό και έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, ενώ η πολιτική κατρακύλα του δεν γνωρίζει φραγμό ούτε όρια».

«Είναι σε όλους γνωστή η κακή τύχη που επεφύλαξε ο ελληνικός λαός στους συκοφάντες του αντιμνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Παπανδρέου και Α. Σαμαρά» προσθέτει.

Επίσης, ο επικεφαλής της ΛΑΕ τονίζει πως «όλα δείχνουν ότι ο Αλ. Τσίπρας με τις καταστροφικές μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζει και τις μεθόδους λάσπης τις οποίες χρησιμοποιεί, δανεισμένες από τα πιο βρώμικα αντιαριστερά οπλοστάσια, θα έχει πολύ πιο γρήγορα και πολύ χειρότερη πολιτική τύχη από αυτούς τους προκατόχους του» και καταλήγει: «Ο λαός θα σαρώσει πολύ γρήγορα τον ίδιο και την κυβέρνησή του και μαζί τους θα πετάξει στο περιθώριο όλο το σάπιο μνημονιακό μπλοκ, πριν δώσουν τη χαριστική βολή στον τόπο. Έρχονται τάχιστα ανατρεπτικές πολιτικές εξελίξεις».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here