Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας πήγε για μαλλί και θα βγει κουρεμένος

0
7

Με τρία πρόσωπα –Γλέζο, Λαφαζάνη, Ζωή Κωνσταντοπούλου- εμφανίστηκε η Λαική Ενότητα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μήνυμα συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου.

aped laeΠρώτος μίλησε ο Μανόλης Γλέζος, σε ζωντανή σύνδεση από την Αθήνα και ακολούθησε ο αρχηγός του κόμματος, ο οποίος είπε ότι οι δημοσκοπήσεις θα διαψευστούν στις εκλογές. «Η Λαική Ενότητα θα πάει πολύ ψηλά, θα είναι η μεγάλη έκπληξη. Οι δημοσκοπήσεις προέρχονται από συστημικές εταιρείες και θα διαψευστούν, όπως ακριβώς έγινε και στο δημοψήφισμα».

Την αξιοπιστία των γκάλοπ αμφισβήτησε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία καθόταν δεξιά του στο πάνελ. «Ο λαός θα αποδείξει ότι ο πιο σημαντικός σύμμαχος στον αγώνα απέναντι στη μνημονιακή δικτατορία, είναι η δική του αποφασιστικότητα», σημείωσε, για να προσθέσει κάτι που προκάλεσε αίσθηση. «Η Λαική Ενότητα είναι το πρώτο ανάχωμα, ο πυρήνας για τη συγκρότηση ευρύτατου αντιμνημονιακού μετώπου», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να συγκροτηθεί άλλο κόμμα μετεκλογικά.

Ο κ. Λαφαζάνης απάντησε στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι η πρώτη αριστερή κυβέρνηση έπεσε από δικούς της βουλευτές. «Η κυβέρνηση δεν καταψηφίστηκε στη Βουλή, ο Τσίπρας ήθελε να πάει σε εκλογές για να απαλλαγεί από εμάς και να υφαρπάξει από το λαό την αυτοδυναμία. Απ΄ό,τι βλέπω, όμως, πήγε για μαλλί και μάλλον θα βγει κουρεμένος»…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here