Λαφαζάνης: Συμβιβασμός δεν πρόκειται να υπάρξει γιατί οι εταίροι ζητάνε μείωσεις

0
6

«Αδόκιμος και ρευστός είναι ο όρος έντιμος συμβιβασμός» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στο περιοδικό CRASH.

«Συμβιβασμός δεν πρόκειται να υπάρξει, καθώς οι εταίροι ζητάνε νέα μέτρα μείωσης συντάξεων και μισθών, ξεπούλημα της χώρας, νέους φόρους και νέες απορρυθμίσεις» αναφέρει ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.

«Η κυβέρνησή μας δεν πρόκειται να υποταχθεί ούτε να παραδοθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να συνυπογράψει ποτέ νέα μέτρα σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων».

«Σήμερα η διάσωση της χώρας μας συνδέεται στενά με την απόρριψη της υποταγής, με τη θέλησή μας να αντέξουμε σε δυσκολίες και με την απόφασή μας να συνδέσουμε τα μεγάλα «όχι» με την αταλάντευτη προσπάθεια για μια νέα προοδευτική πορεία ανασυγκρότησης, ανόρθωσης και προοπτικά αναγέννησης του τόπου μας» αναφέρει στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τον κ. Λαφαζάνη η Ελλάδα διαθέτει πολλούς εναλλακτικούς δρόμους και μπορεί να έχει προοπτική χωρίς τη χρηματοδότηση από ΕΕ και ΔΝΤ και χωρίς τη ρευστότητα που δίνει με το σταγονόμετρο η ΕΚΤ προς τις τράπεζες.

«Η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει το μαρτύριο της σταγόνας που μας υποβάλλουν ΕΕ και ΔΝΤ και το οποίο πνίγει την οικονομία και οδηγεί στην ασφυξία τα νοικοκυριά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here