Λαφαζάνης: Στην τελική ευθεία η Λαϊκή Ενότητα πηγαίνει γερά

0
3

 

«Το δίλημμα δεν είναι ο εναπομείνας ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ, Τσίπρας ή Μεϊμαράκης, γιατί έχουν κοινό μετεκλογικό πρόγραμμα να εφαρμόσουν. Το πραγματικό δίλημμα για τον τόπο είναι αν θα έχουμε μνημόνια που λεηλατούν τη χώρα ή θα τελειώνουμε με τα μνημόνια», τόνισε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Κατευθυνόμενος για την Καλαμάτα, όπου μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση, ο Π. Λαφαζάνης πέρασε από την Τρίπολη και επισκέφθηκε το εκλογικό περίπτερο του κόμματός του στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου τον περίμεναν και τον υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Αρκαδίας και αρκετά στελέχη της ΛΑΕ.

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και η Λαϊκή Ενότητα πηγαίνει γερά, δυνατά και θα έχει πολύ καλά ποσοστά την Κυριακή το βράδυ.

Πρόσθεσε ότι, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα συγκυβερνήσουν με δορυφόρους το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, για να εφαρμόσουν το μνημόνιο, αλλά τόνισε «η ΛΑΕ μπορεί να είναι η δύναμη που με το ποσοστό που θα πάρει στις εκλογές να καθορίσει στην κυριολεξία τις μετεκλογικές εξελίξεις. Κι εφόσον εμείς έχουμε μια ισχυρή δύναμη στην Βουλή και στο λαό, τότε είναι βέβαιο ότι την Δευτέρα η μνημονιακή συναίνεση θα πέσει στο κενό.

Τα μνημόνια δεν θα εφαρμοστούν και οι συγκυβερνήσεις οι οποίες θα ακολουθήσουν μετεκλογικά θα δοκιμαστούν σκληρότατα».

Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι το μεγάλο θύμα του 3ου μνημονίου είναι οι αγρότες και σημείωσε πως «ο αγροτικός κόσμος με το 3ο μνημόνιο δέχεται την χαριστική βολή. Υπερφορολογείται και από 13% που είναι σήμερα από το πρώτο ευρώ, η φορολογία θα πάει στο 20% και μετά στο 26%.

Θα τριπλασιαστούν οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ την ώρα που οι αγρότες δεν έχουν να πληρώσουν τον ΟΓΑ με τα σημερινά επίπεδα και τα αγροτικά εφόδια έχουν εκτιναχτεί σε 23% ΦΠΑ, το πετρέλαιο επίσης αυξάνεται, όπως επίσης το ρεύμα και η ενέργεια. Καταλαβαίνετε ότι εξουθενώνουν κι εξοντώνουν τον αγροτικό κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here