Λαϊκή νομιμοποίηση της συμφωνίας μέσω εκλογών ζητεί ο Κουρουμπλής

1
5

 

  Τη λαϊκή νομιμοποίηση της συμφωνίας με τους δανειστές, με προσφυγή στις κάλπες το συντομότερο δυνατόν, έθεσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή της ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Το λάθος του Παπανδρέου, το 2010, ήταν ότι δεν έκανε αμέσως εκλογές… πρώτα θα εγκρίνει το πρόγραμμα ο ελληνικός λαός και μετά θα το υλοποιήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά στον Αθήνα 9,84.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με άλλο πρόγραμμα… Με άλλο πρόγραμμα τον ψήφισε το 36% του κόσμου και άλλο πρόγραμμα καλείται να εφαρμόσει τώρα. Το πρόγραμμα αυτό δεν μπορεί να το εφαρμόσει με εκείνη την εντολή, χρειάζεται νέα εντολή.

Όσο επώδυνο και δύσκολο αν είναι, δεν γίνεται να μην γίνουν εκλογές και να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα. Πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι αυτό το πρόγραμμα πρώτα θα το εγκρίνει και μετά θα το υλοποιήσουμε. Αν δεν μάς δώσει εντολή, θα πάμε στα σπίτια μας. Άρα άμεσες εκλογές» πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι σε υπέρτατο βαθμό για να κάνουν οτιδήποτε. Η χώρα είναι σε τεράστιο κίνδυνο από τη διακυβέρνηση των ανθρώπων αυτών που θέλουν τώρα να φορτώσουν τις ευθύνες της εφαρμογής της νέας συμφωνίας στον λαό. Ξέρουν πως με την ανικανότητά, το φανατικό κόλλημα στον ιδεολογισμό τους και τις άθλιες τακτικές που ακολουθούν δεν πείθουν κανέναν και αντί να ξεκουμπιστούνε μας οδηγούνε σε νέες εκλογές για να πετύχουν άραγε τι; Το θάνατο της χώρας. Παναγιωτόπουλε εγώ θα σου γράφω κι εσύ ας μην τα δημοσιοποιείς. Όταν θα καταστραφεί η χώρα θα είσαι μεταξύ των υπευθύνων που έκρυβαν τις θλιβερές καταστάσεις του παρελθόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here