Λαλιώτης σε Ν. Παππά: Να κοπεί το καλαμπούρι περί συνεργασίας

0
1

Λεπτομέρεις για το τηλεφώνημα Αλέξη και  Φώφης το βράδυ της Κυριακής αλλά και στα όσα ακολούθησαν σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα στο ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχει στην κυβέρνηση, αναφέρει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο -ο οποίος επικαλείται συνομιλία του με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ- ο κ. Τσίπρας στο επίμαχο τηλεφώνημα (σ.σ του τηλεφώνησε η κα. Γεννηματά για να τον συγχαρεί) δεν ανέφερε τίποτε για το ενδεχόμενο κυβερνητικής συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν ένα τυπικό τηλεφώνημα» απάντησε σε σχετική ερώτηση η κα. Γεννηματά σε αντίθεση με τον κ. Τσίπρα ο οποίος το βράδυ της Κυριακής μιλώντας με δημοσιογράφους στο γραφείο του ισχυρίστηκε ότι ζήτησε από την κα. Γεννηματά να συμμετέχει στην κυβέρνηση, ενώ την επόμενη ημέρα και ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος έθετε και όρους για να μπει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, όπως να φύγει ο Βενιζέλος!

Όπως είναι φυσικό, γράφει ο Γ. Παπαχρήστος, η κα. Γεννηματά «είναι έξαλλη» για τη συμπεριφορά αυτή του κ. Τσίπρα. «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι αδιανόητο και ανήθικο. Το διαψεύδω κατηγορηματικά. Όλα είναι ψέμματα. Μένω άναυδη με αυτό το πράγμα. Όταν επικοινώνησα εγώ μαζί του είχε ήδη ανακοινωθεί ο σχηματισμός κυβέρνησης με τον Καμμένο. Πως θα μπορούσα να μπω σε συζήτηση μαζί του για ένα τέτοιο θέμα;» είπε χαρακτηριστικά η κα. Γεννηματά.

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι ο Κ. Λαλιώτης τηλεφώνησε στον στενό συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και του ζήτησε «να το κόψουν αυτό το καλαμπούρι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ