Λαμία: Σκότωσα τη γιαγιά μου και το γείτονα-Τους έβλεπα όλους ως εχθρους

Είμαι ένοχος, σκότωσα τη γιαγιά μου και το γείτονα, είπε σε δικαστές και ενόρκους ο νεαρός που στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 σε κατάσταση αμόκ είχε δολοφονήσει με μαχαίρι την ηλικιωμένη γιαγιά του, έναν γείτονα και είχε τραυματίσει την σύζυγο του γείτονα.

Ο 18χρονος τότε δράστης παραδέχθηκε πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και βρισκόταν εκτός εαυτού. Δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου είπε στην απολογία του. Τους έβλεπα όλους ως εχθρούς.

Ο νεαρός ζούσε στον Μώλο του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου μαζί με την γιαγιά του, αφού η μητέρα του είναι μπλεγμένη στον κόσμο των ναρκωτικών και ο πατέρας μπαινοβγαίνει σε ψυχιατρεία.

Πρωτόδικα το δικαστήριο του Καρπενησίου του είχε επιβάλει 20 χρόνια και 8 μήνες κάθειρξης αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεβηφικής ηλικίας και του μειωμένου καταλογισμού.

Η απόφαση του εφετείου σήμερα ήταν 20 χρόνια κάθειρξη ενώ αφαιρέθηκαν οι 8 μήνες λόγω διαγραφής των αδικημάτων της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Του αναγνωρίστηκαν πάντως τα ίδια ελαφρυντικά.

Πάντως σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Κρούπη, σύντομα θα αποφυλακιστεί.

Πηγή: tvstar.gr

Σχετικά Άρθρα


Αφήστε το σχόλιο σας

*

code