Λαπαβίτσας: Aς ετοιμάζεται ο λαός για κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

0
14

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΛΑΕ Kώστας Λαπαβίτσας αμφισβητεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα κυβερνήσει με τη ΝΔ όπως διαβεβαιώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με το αν στις 21 Σεπτεμβρίου θα ήθελε να δει τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ νικητή της εκλογικής αναμέτρησης, ο κ. Λαπαβίτσας είπε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν υπάρχει διαφορά και περιμένω να δω τερατογενέσεις μετά τις εκλογές», είπε, προσθέτοντας μάλιστα, ότι δεν πιστεύει τις διαβεβαιώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν θα υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας με τη ΝΔ (…) Δεν τα πιστεύω. Ο ελληνικός λαός πρέπει να προετοιμαστεί».

Όπως είπε, υπάρχει πολιτική και λαϊκή βούληση αλλά και τεχνική προετοιμασία για επιστροφή στην δραχμή. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις  δείχνουν ότι ποσοστό του ελληνικού λαού που φτάνει το 75% λέει «όχι» στην επιστροφή στη δραχμή, ο υποψήφιος της ΛΑΕ έκανε λόγο για μη αξιόπιστες έρευνες.

«Αυτές οι δημοσκοπήσεις που γίνονται για το θέμα δεν είναι και οι πιο αξιόπιστες. Το 62% του λαού, στη μόνη δημοσκόπηση που είχε πραγματικά βαρύτητα είπε «όχι» στο ευρώ», ανέφερε σχετικά με τα ποσοστά του ΛΑΕ.

Τέλος, ο ίδιος υπογράμμισε πως η Λαϊκή Ενότητα έχει πρόγραμμα εθνικής ανασυγκρότησης και ξέρει πως μόνο με εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here