Λαπαβίτσας: Η δραχμή είναι μέσο για την επίτευξη της λύσης

0
6
Η δραχμή δεν είναι λύση του προβλήματος, αλλά μέσο για την επίτευξη της λύσης, τόνισε ο Κώστας Λαπαβίτσας , μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, σημειώνοντας ότι η Λαϊκή Ενότητα δεν είναι της δραχμής, αλλά ένα συνεπές αντιμνημονιακό κόμμα, με προοπτική για τον ελληνικό λαό.

Υπεραμύνθηκε της άποψης ότι οι βουλευτές της “Λαϊκής Ενότητας” είπαν την αλήθεια στο λαό, σημειώνοντας πως “πήγαμε με την πλειοψηφία” του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε αντιμνημονιακό πρόγραμμα εντός του ευρώ, χαρακτηρίζοντας παντελώς έωλο το επιχείρημα ότι το ευρώ είναι απάνεμο λιμάνι.

Ερωτηθείς για το εάν υπήρχε plan B, ο κ. Λαπαβίτσας εμφανίστηκε βέβαιος ότι δεν υπήρχε, γιατί, όπως είπε, δεν υπήρχε η βούληση να μην υπάρχει, επισημαίνοντας πως δεν υπήρχε συντεταγμένο σχέδιο.

Διευκρίνισε επίσης πως η “Λαϊκή Ενότητα” έχει ως στόχο την κυβερνητική εξουσία, “σε λύση που θα εφαρμοστεί για να εφαρμόσουμε πρόγραμμα ανάταξης”, και προέβλεψε ότι από το τρίτο μνημόνιο θα προκύψει λιτότητα και ύφεση για δύο χρόνια τουλάχιστον και μετά η Ελλάδα θα μπει σε πορεία ανάπτυξης, μικρή και σταθερή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here