Λαπαβίτσας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να διατυπώσει σχέδιο εξόδου από την ΟΝΕ

0
6

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσας, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο επικρίνει τη συμφωνία της κυβέρνησης.

Ο ίδιος θεωρεί ότι τώρα επείγει να διατυπωθεί με ξεκάθαρο τρόπο η αναγκαιότητα εξόδου της χώρας από την ΟΝΕ διαφορετικά οι εξελίξεις λέει θα γεννήσουν πολιτικά τέρατα.

Όπως τονίζει ο κ. Λαπαβίτσας  «το εγχώριο μνημονιακό στρατόπεδο και νιώθουν δικαιωμένοι οι διαπλεκόμενοι πολιτικοί που κατέστρεψαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια» πανηγυρίζει.

Σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα, «τώρα επείγει να αναδιατυπωθεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η αναγκαιότητα της εξόδου της Ελλάδας από την ΟΝΕ».

«H συμφωνία δεν πρόκειται να λύσει τα προβλήματα της χώρας και είναι πιθανόν να αποδεχθεί παντελώς ανεφάρμοστη» και συμπληρώνει ότι «η προοπτική της εξόδου από την ΟΝΕ θα τεθεί ξανά με εξαιρετικά επιτακτικό τρόπο εκ των πραγματων και μάλιστα πολύ σύντομα».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει στα μέλη και στους ψηφοφόρους του να προχωρήσει σε ταχύτατη επανεκτίμηση της πορείας της χώρας και να διαμορφώσει πρόταση εξόδου από την ΟΝΕ με πειστικό τρόπο. Αν δεν το κάνει, οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα θα γεννήσουν πολιτικά τέρατα», καταλήγει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here